s Mammalaiffii: MEIDÄN POPPOO - My Family

MEIDÄN POPPOO - My Family

Nimeni on Milla ja olen -79 syntynyt naikkonen Varsinais-Suomesta. Kahden ihanan typykän äiti ja naimisissa kämpän komistuksen, tyttöjen insinööri-isukin kanssa.

Intohimoina: Shoppailu (sekä normi kaupoissa että kirppiksillä) ja suklaa.

Rakkaimpia harrastuksiani ovat askartelu (kortit ja lasten kanssa askartelu) ja korujen tekeminen. Tykkään myös väritellä aikuisten värityskirjoja, käydä metsässä kävelyllä ja silloin tällöin uimassa.


Esikoiseni Inka 4/2012 ja on jo reilusti yli 3 vuotias. Inka on luonteeltaan touhukas ja reipas tyttö, joka rakastaa laulamista ja tanssimista.

Inka harrastaa muskaria ja aloittaa syksyllä jumppakoulun. Inka tykkää kovasti käydä kavereitaan moikkaamassa, mm. puistoissa. Kaverit ovat Inkalle tärkeitä ja tykkää kovasti heistä jutella. Myös  Hop Lop on IN =)
Toisen typykkäni, Ainon, sain viime vuoden tammikuussa. Aino on kovaa vauhtia kasvava 1,5 vuotias, pieni höpöttelijä neitokainen. Sanoja haetaan jo kovaa vauhtia ja eläinten ääniä on kiva matkia (ja kun kanaa matkitaan, niin Aino tekee aina tiputanssi -liikkeen hauskuuttaakseen meitä).

Aino on luonteeltaan temperamenttinen; tyttö, joka tietää mitä haluaa. Hän haluaa hyvin paljon tehdä asioita jo itsenäisesti. Hän mm. syö itse ruokansa (enää ei saa syöttää). Avaa lenkkarinsa valmiiksi ja koittaa saada niitä jalkaan jne. Aino harrastaa muskaria ja puistoilua =)
Tyttöjen isukista voin kertoa sen verran, että hän on todella hyvä ja suurella sydämellä varustettu isä. Tykkää touhuta tyttöjen kanssa paljon ja hoitaa heitä todella hyvin. Puolisona hän on rakastava, lojaali, uskollinen ja ajattelee perhettään aina ennen muita asioita.
**********

My Family


My name is Milla and i have borned 1979. I am mother of 2 beautifull, playfull and active girls. My first one is now little over 3 years old (name: Inka) and younger one (name: Aino) about 1,5 years old. Inka loves to sing and dance. She also loves playing outside and so does her sister Aino too. Aino loves to say animal voices and show how animals act. Music play school is the hobby, they both love a lot.


**********
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)